Individueel VIP-traject

Individueel VIP-traject

Het individuele VIP-traject beslaat 4 dagen, uitgesmeerd over 2 tot 3 maanden. Dit VIP-traject is een co-creatie: jij zet jezelf en je onderneming in de schijnwerper en ik schrijf de teksten die het best jouw ondernemerschap en je onderneming weerspiegelen. Om ervoor te zorgen dat de teksten zoveel mogelijk jouw taal uitstralen, schrijf jezelf ook. Zodat we het beste van twee werelden met elkaar combineren. Mijn uitdaging is om snel door te dringen tot de kern van jouw zaak en daarna samen met jou teksten te schrijven die je kunt gebruiken op allerlei media en in netwerk- en acquisitiegesprekken.

Mijn uitdaging is om snel door te dringen tot de kern van jouw zaak en daarna samen met jou teksten te schrijven die je kunt gebruiken op allerlei media en in netwerk- en acquisitiegesprekken.

Aan het eind van het VIP-traject heb je:

  • De kern van jouw zaak helder omschreven in één zin (je ‘ondernemersleus’).
  • Afgeronde teksten die je kunt plaatsen op een goed gevulde website, waaronder een korte biografie, de reden waarom je precies deze onderneming hebt op deze manier, je werkwijze, je resultaten en welke oplossing jij bent voor je opdrachtgevers.
  • Een aantrekkelijke formulering voor je LinkedIn-pagina.
  • Tekst voor een pitch, klant- en netwerkgesprekken.