Schrijfwerk voor project- en subsidieaanvragen, artikelen, ontwikkelen van leertrajecten en redactiewerk

Schrijfwerk voor project- en subsidieaanvragen, artikelen, ontwikkelen van leertrajecten en redactiewerk

 Vind je het lastig om dingen op papier te krijgen? Dan kan ik het schrijfwerk voor je uit handen nemen. Ik heb sinds 1998 talloze beleidsvoorstellen, project- en subsidieaanvragen, artikelen en leertrajecten geschreven.

Ik ben auteur van een van de eerste boeken op het gebied van studieloopbaanbegeleiding in Nederland (‘Aan de slag met studieloopbaanbegeleiding’) en coauteur van een van de eerste boeken op het gebied van tutorschap in het probleemgestuurd onderwijs (‘Boek voor tutoren 1 en 2’).

Ik ben bedenker en ontwikkelaar van het Loopbaanmagazijn: een gratis toegankelijk digitaal magazijn met honderden opdrachten op het gebied van loopbaanbegeleiding voor docenten in het vo, mbo en hbo. Zie: expertisepuntlob.nl

Ik kan zeggen dat bijna alle project- en subsidieaanvragen die ik geschreven heb, hebben geleid tot een positief resultaat. Ook in het geval van deze opdrachten doorgrond ik eerst de kern van waar het in de aanvraag/ het traject om gaat en daarna ga ik aan de slag met dit in teksten om te zetten. Mijn schrijfwerk kenmerkt zich door een verhalende stijl. Ik ben tenslotte business storyteller.